کلم پلو مجلسی : طرز تهیه حرفه ای “کلم پلو”
مواد لازم برای تهیه کلم پلو برای 4 نفر
- برنج:3 پیمانه
- گوشت چرخ کرده :400 گرم
- کلم خرد شده:یک عدد کوچک
- پیاز خرد شده:یک عدد متوسط
- نمک و ادویه:به میزان لازم
- روغن :برای سرخ کردن
- رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کلم پلو
در ابتدای کار کلم را که در مواد اولیه ذکر شده بود و پایه اصلی این غذا می باشد خرد کرده و آن را در ظرفی که در آن مقدار کمی آب ریخته اید بخارپز کنید.
در ظرفی دیگر پیاز را سرخ می کنیم و بعد از آن گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و خوب سرخ می کنیم.
نمک و ادویه و بعد از آن رب را به مواد اضافه می کنیم. مواد به دست آمده را با کلم مخلوط کرده تا سس غذا آماده شود.
برنج را آبکش کرده و مواد سس را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا خوب دم بکشد.
نکاتی کلیدی برای تهیه کلم پلو
در پخت کلم پلو به جای سبزی های تازه میتوانید از سبزی خشک هم استفاده کنید.
اضافه کردن یک قاشق پور لیمو عمانی به مخلوط سبزی و کلم باعث خوش طعم کردن کلم پلو میشود.
از کلم سفید و یا کلم قمری هم می توانید در کلم پلو شیرازی استفاده کنید.
پیاز را قبل از سرخ کردن مقداری نمک بزنید و سپس سرخ کنید تا ترد و خوشمزه شود. بعد آن را بر روی کلم پلو تزیین کنید.
کلم پلو را بدون گوشت و یا با گوشت مرغ هم درست می کنند.
استفاده از کره و زعفران باعث طعم و عطر بهتر کلم پلو خواهد شد.
کلم پلو را حتما با ادویه پلویی دم کنید.
نکات تکمیلی در مورد کلم پلو
کلم پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
کلم پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .