چند نوع نمک پخت و پز داریم؟
6 نوعِ رایج نمک برای آشپزی و پخت و پز
نمک یکی از اصلی ترین مواد در پخت و پز است و انواع مختلفی دارد. برخی از آن ها غلیظ تر هستند و برخی راحت تر حل می شوند. اگر تفاوت بین آن ها را ندانید، به احتمال زیاد در نهایت غذای تان شور یا بی نمک خواهد شد. دفعه بعد که خواستید نمک بخرید، از این راهنما استفاده کنید تا به شما در یافتن بهترین گزینه کمک کند. در این قسمت از بی بی خانوم؛ انواع نمک را معرفی خواهیم کرد.
نمک دریا
به طور کلی، نمک دریا نسبت به بسیاری از گزینه های دیگر ریزتر است و تراکم و غلظت زیادی ندارد. کریستال های ظریف تر آن برای غذا هایی مثل ماهی عالی است و به طور یکنواخت پراکنده می شود. اگر از شور بودن آن مطمئن نیستید، قبل از شروع پخت و پز، طعم آن را بچشید و مقدار را بر اساس آن تنظیم کنید.
نمک کوشر
علت نام گذاری این نمک؛ این است که بهترین گزینه برای کوشرینگ گوشت یا همان فرآیند از بین بردن خون که شامل شستشو، خیساندن و نمک زدن است، به حساب می آید.
کوشر شوری کم تری دارد و درشتی آن اجازه می دهد تا آن را برداشته و به طور یکنواخت با انگشتان تان پخش کنید.
نمک ید دار
نمک یُد دار گونه ای از نمک خوراکی است که با مقدار بسیار اندکی از نمک های یُد مخلوط شده است که به غذا طعم متمایزی می دهد؛ همچنین به شدت فرآوری شده است و شوری و طعم ضعیف تری دارد. اگر در حال پختن چیزی هستید که نیاز به نمک دارد و در دستور غذا مقدار آن مشخص نشده است، نمک ید دار گزینه مناسبی خواهد بود.
نمک دانه درشت
بسیاری از نمک های درشت هم از دریا می آیند، اما باید متفاوت از نمک های ریز تر استفاده شوند، زیرا غلیظ تر هستند و به راحتی حل نمی شوند. بهتر است از آن ها برای مزه دار کردن استفاده شود تا داخلِ خودِ غذا برای زمانی که می خواهید ماهی، چغندر یا سیب زمینی با پوسته نمکی بپزید، گزینه خوبی است.
نمک پولکی
نمکِ پولکی بافت دلپذیر و تردی دارد که برای افزودن نهایی به غذا عالی است؛ همچنین کمی گران تر از نمک های دیگر این لیست است، بنابراین از استفاده از آن برای پخت و پز عمومی خودداری کنید و آن را برای زمانی که واقعا می خواهید مهارت های آشپزی تان را نشان دهید، نگهدارید.
نمک صورتی
نمک صورتی نوعی سنگ نمک است که رنگش را از مواد معدنی کمیابی مثل پتاسیم، منیزیم و کلسیم می گیرد و طعم متفاوتی نیز دارد. شما می توانید آن را هم به صورت ریز و هم درشتِ آسیاب شده بخرید؛ حتی ممکن است آن را به صورت تخته ای هم در بازار پیدا کنید.