فرمول طرز تهیه سس فرانسوی خوشمزه رستورانی
سس فرانسوی خانگی؛ فرمول اصلی سس فرانسوی
سس فرانسوی، از محبوب ترین سس های مورد استفاده در سرتاسر جهانف بخصوص در کشورمان ایران است. بطور کلی سُس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزهدادن به انواع غذاها مورد استفاده قرار میگیرد که سس فرانسوی یکی از خوشمزه ترین آنها است.
سس فرانسوی آماده در دسترس است اما اگر مایلید در خانه و با ترکیبات مطمئن تری آن را تهیه کنید، می توانید این سس بی نظیر را با طرز تهیه ای که در ادامه این بخش از آموزش آشپزی بی بی خانوم ، آورده ایم، تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی
مواد لازم | میزان لازم |
آب نصف | پیمانه |
سرکه( سرکه بالزامیک یا ساده یا سرکه سیب ) | نصف پیمانه |
پودر عصاره مرغ خرد شده به جای پودر آرومات | 1 عدد |
سس خردل فرانسوی یا سس دیژون | یک ق غ |
روغن زیتون | یک پیمانه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه سس فرانسوی
مرحله اول:برای تهیه سس فرانسوی آب، سرکه و خردل را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا به خوبی ترکیب شود.
مرحله دوم:به جای پودر آرومات که در سس فرانسوی استفاده می شود، پودر عصاره مرغ را بریزید.
مرحله سوم:زمانی که مخلوط کن در حال کار کردن و ترکیب مواد است، از بالا داخل ظرف مخلوط کن روغن زیتون را آرام آرام اضافه کنید.
مرحله چهارم:در صورت تمایل از نمک و فلفل استفاده کنید.
سس فرانسوی شما آماده است، می توانید با غذا و سالاد خود میل فرمایید نوش جان….
نکات مهم
- اگر می خواهید سس فرانسوی را به مصرف سالادهای سبز برسانید، می توانید سس مایونز را با سس گوجه فرنگی, شکر, سرکه, نمک و فلفل مخلوط کنید تا سس فرانسوی به دست آید.
- در حالت عادی روغن با مایعات ترکیب نمیشود و آب زیر و روغن روی ترکیب می ایستد، سس خردل رل کاتالیزور این سس را ایفا میکند و مانع از بریدن سس می شود و باعث ترکیب آب و سرکه با روغن زیتون می شود.
- به جای خردل میتوانید از عصاره قره قوروت یا عصاره تمرهندی استفاده کنید اما سس رنگ زیبایی نخواهد داشت.
- برای اینکه سس بریده نشود و روغن از سس جدا نباشد، روغن زیتون را کم کم به مخلوط کن بیافزایید.
- هر 1 قاشق سوپ خوری سس فرانسوی هفتاد و پنج گرم کالری انرژی دارد.
- سس فرانسوی به عنوان چاشنی برای انواع سالاد، استیک، مرغ و انواع غذاهای گوشتی استفاده میگردد.