غذاهای ایتالیایی که حیفه امتحان نکنید
غذاهای ایتالیایی به تند بودن معروف هستند و افرادِ زیادی در گوشه گوشه دنیا از آن استفاده می کنند و آن ها را با چاشنی های متفاوت درست می کنند. پیتزا ایتالیایی جزو معروف ترین غذاهای ایتالیا است.
در این قسمت از آشپزخانه بی بی خانوم قصد داریم که بهترین غذاهای ایتالیایی را به شما معرفی کنیم که بین مردم محلی ایتالیا، جزو محبوب ترین و معروف ترین غذاهاست و شاید دل تان خواست آن ها را امتحان کنید.
پیتزا ناپولتانا (Pizza Napoletana)
این غذا یکی از معروف ترین غذاهای ایتالیایی می باشد که در اقصی نقاط دنیا هم آن را درست می کنند. از نان پیتزا درست شده و شبیه به پیتزای معمولی است. داخل آن گوشت بوفالو، پنیر موزارلا، گوجه فرنگی و ریحان و نان پیتزای مارگاریتا استفاده می شود و حتماً باید آن را روی هیزم درست کنند. اگر هیزم در دسترس نباشد، باید یک دقیقه گرمای حاصل از سوختن چوب به آن برسد.
پولنتا (Polenta)
این غذا یک بافت کرم مانند دارد. طعم بسیار اعجاب انگیزی داشته و حتماً آن را می پسندید. داخل آن ذرت به کار رفته است؛ آرد زیادی برایش استفاده می کنند که خاصیت چسبندگی و کرمی غذا را بالا می برد و همه چیز شییه به پودینگ است. از این غذا به عنوان میان وعده هم استفاده می کنند. سس، کره، پنیر و نمک هم باید در این غذا استفاده شود.
ریبولیتا (Ribollita)
این غذا طرز تهیه آسانی دارد و خیلی راحت می توانید آن را آماده کنید. برای درست کردن آن باید آبِ گوشت قرمز را بگیرید و داخل غذا بریزید؛ خود گوشت هم داخل این غذا استفاده می شود. کلم و لوبیا هم داخل آن وجود دارد و یک طعم نمکی خوبی را به خود می گیرد.
ریزوتو آلا میلانز (Risotto alla Milanese)
این غذا را با برنج می خورند. انواع مختلفی از آن را درست می کنند که هر کدام یک رسپی جداگانه دارد و جزء غذا های محلی و سنتی محسوب می شود. رنگ این غذا زرد روشن است و بوی بسیار مطبوعی دارد که شما را سرخوش می کند. داخل آن باید از ادویه های زیادی استفاده کنید. جالب است بدانید که؛ برنج این غذا داخل کره و پیاز تفت داده می شود.
کوتولتا آلا میلانز (Cotoletta alla Milanese)
این غذا شبیه به غذا های فرانسوی می باشد و شما می توانید در هر رستوران ایتالیایی آن را سفارش دهید. داخل آن آرد و نان استفاده شده و غذا را داخل روغن می پزند و به شما تحویل می دهند تا از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
اوسو بوسو آلا میلانز (Osso Buco alla Milanese)
گوشت مهم ترین ماده ای است که باید داخل این غذای ایتالیایی استفاده شده باشد. معمولاً قلم گوشت را داخل آن به کار می برند تا غذا خوشمزه تر باشد و حتما آن را داخل سس پیاز به آرامی می پزند. کرفس، هویج، گوجه فرنگی هم داخل این غذا استفاده می کنند و هنگام خوردن؛ به آن سیر، لیمو و جعفری می زنند.
ریسوتو دی سپی آلا ونزیانا (Risotto di Seppie alla Veneziana)
این غذا رنگ زرد روشن دارد و جزء غذاهای معروف ایتالیایی است. حالت خامه ای به خودش می گیرد و حتماً از طعمش لذت می برید و می توانید همیشه آن را بپزید. داخل آن گوشت قرمز، روغن زیتون، پیاز، سیر، برنج و مقدار جعفری استفاده می کنند.
بوتارگا (Bottarga)
این غذا یکی از بهترین غذا های مدیترانه ای است. خاویار مدیترانه داخل این غذا استفاده می شود و حتماً باید به آن نمک بزنید. تخم مرغ هم داخل این غذا به کار می برند. بعد از پختن غذا آن را در معرض هوا قرار می دهند تا حالت خشک و برشته پیدا کند.
باسالا (Baccalà)
داخل این غذا از ماهی استفاده می شود اما ماهی را به ادویه و طعم های مختلف آغشته می کنند. حتما باید نمک، سیر و روغن زیتون به آن بزنند تا بافت کرمی پیدا کند و آن را با گوجه فرنگی، سیر و ریحان درست می کنند.
ویتلو توناتو (Vitello Tonnato)
داخل این غذا به جای ماهی؛ از تن ماهی استفاده می کنند. این غذا هم یک بافت کرمی دارد. سس مخصوص آن طرفداران بسیار زیادی دارد و حتماً باید مقداری هم مایونز داخل آن استفاده شده باشد و در بین ایتالیایی ها یک غذای راحت و مقرون به صرفه است.
کاندرلی (Canederli)
این غذا از ایتالیا آمده اما در کشور های دیگر هم آن را سرو می کنند و می توانید در رستوران های ایتالیاییِ داخل ایران هم آن را سفارش دهید. شبیه به سبکِ غذا های استرالیایی و آلمانی هم هست. نان برشته، آرد، شیر، تخم مرغ و مقداری گوشت داخل این غذا استفاده می شود.
فریتو میستو (Fritto Misto)
وقتی که می خواهند این غذا را بپزند، کمی به آن آرد می زنند؛ سپس سیب زمینی ها را داخل روغن سرخ می کنند تا حالت برشته به خودش بگیرد. مقداری نمک و آبلیمو هم به آن اضافه می کنند و به عنوان یک غذای خوشمزه و محبوب آن را استفاده می نمایند.
راگو آلا بولوگنس (Ragù alla Bolognese)
این غذا شبیه به اسپاگتی است. یک نوع غذای ایتالیایی است و مواد خوشمزه زیادی داخل آن به کار می رود. وجود گوشت قرمز نیز در این غذا اهمیت زیادی دارد. در کنارِ آن هویج، کرفس، گوجه فرنگی، پیاز، شیر، نمک و فلفل دلمه ای استفاده می کنند که همه این ها باید در دمای خیلی پایین پخته شود.
استیک فیورنتینا (Bistecca Fiorentina)
این غذا نسبتاً ساده به نظر می رسد و شما می توانید در سریع ترین زمان ممکن آن را درست کنید؛ به شرطی که گوشت قرمز در منزل داشته باشید. بهتر است از فیله گوشت هم استفاده کنید و مراقب باشید که خیلی ضخیم نباشد؛ حتماً باید به آن نمک بزنید و هنگام طبخ باید از روغن زیتون و برگ رزماری استفاده کنید. در واقع نتیجه کار شبیه به استیک گوشت خواهد شد.
آرانسینی (Arancini)
بدون شک؛ این غذای سرخ شده از معروف ترین غذا های ایتالیایی می باشد. از گوشت قرمز و پنیر داخل آن استفاده شده است. همه آن ها را داخل روغن سرخ می کنند و حتماً باید برنج داخلش بریزند.
ملانزنی آلا پارمیگیانا (Melanzane alla Parmigiana)
داخل این غذا پنیر پارمسان و بادمجان استفاده می کنند. این غذا به شدت محبوب است و رسپی سختی هم ندارد. فقط باید بادمجان های گریل شده همراه با گوجه فرنگی و ریحان را داخل آن استفاده کنید.
سالتیمبوکا آلا رومانا (Saltimbocca alla Romana)
این غذا ترکیبی از همه طعم هایی هست که دوست دارید آن را بچشید و حتماً از امتحان کردن آن لذت می برید. کافی است که مواد غذایی که معرفی می کنیم را داخل ماهیتابه بریزید و آن ها را سرخ کنید. بافت این غذا کمی شبیه پاستا است.
ساسیو ای پپه (Cacio e Pep)
این غذا شاید کمی سخت درست شود؛ اما نتیجه نهایی شما را راضی می کند. گوشت گوسفند همراه با ذرت و پاستا داخل آن استفاده می شود و سس مخصوص هم دارد که طعم بی نظیری خواهد داشت.
گنوچی (Gnocchi)
این غذا را معمولاً با سس سرو می کنند. داخل آن پاستا هم وجود دارد. مقداری سیب زمینی هم داخل آن می ریزند. این غذا سنتی است و حتما باید از آرد هم داخلش استفاده شود تا بتواند طعم اعجاب انگیزی را برای تان ایجاد کند.
اسپاگتی ال ونگولی (Spaghetti alle Vongole)
این غذا یکی از بهترین ها است. شبیه اسپاگتی می باشد اما سبک و سیاق مدیترانه ای دارد و می توانید آن را در نقاط مختلف ایتالیا و حتی در رستوران های ایتالیاییِ ایران هم امتحان کنید. داخل آن روغن زیتون، سیر و جعفری استفاده می کنند.