طرز تهیه کباب کوبیده مرغ
باب کوبیده مرغ یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی می باشد که به عنوان یک غذای خانگی شناخته می شود. این کباب خوشمزه همان کباب کوبیده معروف ایرانی است فقط به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده می شود.
کباب کوبیده مرغ یک انتخاب مناسب برای افرادی است که نمی توانند گوشت قرمز مصرف کنند. شما می توانید طرز تهیه این غذای لذیذ را در بخش آشپزخانه بخوانید.
مواد لازم کوبیده مرغ
مواد لازم | میزان لازم |
مرغ | 500 گرم |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
زعفران دم کرده | 5 ق غ |
کره | 25 گرم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
پاپریکا | 1/2 ق چ |
زردچوبه | 1/2 ق چ |
طرز تهیه کوبیده مرغ
مرحله اول :
ابتدا یک عدد ران و سینه را فیله کنید استخوان های آن را سوا کنید.
مرحله دوم :
مرغ های خرد شده را دوبار چرخ کنید.
مرحله سوم :
یک عدد پیاز را پوست بگیرید سپس آن را بشورید و با کمک یک رنده ریز آن را رنده کنید و در یک صافی قرار دهید تا آب آن را به طور کامل گرفته شود.
مرحله چهارم :
ادویه ها که شمل( نمک،فلفل سیاه، پاپریکا زردچوبه، در صورت دلخواه پودر سیر) را به مرغ چرخ شده اضافه کنید و شروع کنید به ورز دادن تا ادویه ها کاملا به خورد مواد برود. شما می توان پس از یک بار چرخ کردن مرغ ادویه ها را به مرغ اضافه کرده و ورزد دهید و دوبار چرخ کنید تا کاملا ادویه ها به خورد مواد بروند.
مرحله پنجم :
حدود 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را به مرغ اضافه کنید و ورزدهید تا کاملا رنگ مرغ عوض شود و رنگ زعفران را به خود جذب کند.
مرحله ششم :
حال پیاز آب گرفته شده را به مرغ اضافه کنید و حدود 10 دقیقه مدام ورز دهید.
مرحله هفتم :
مرغ را به وسط ظرف بیاورید و روی آن سلفون بکشید و حدود 3 ساعت در یخچال قرار بدهید تا مواد خودشان را بگیرند.
مرحله هشتم :
پس از گذشت 3 ساعت مرغ را یخچال خارج کنید و کمی ورز دهید.
مرحله نهم :
در این مرحله شما می توانید سه کار را انجام دهید.
اولی همان شیوه متدوال تهیه کباب کوبیده می باشد که با مرغ را به سیخ بزنید و روی زغال آن را بپزید.
دوم این که مواد را به سیخ های چوبی بکشید و در تابه ای که ته آن را روغن ریخته اید بپزید و سرخ کنید.
در روش سوم باید در تابه مناسب و نسوز روغن بریزید سپس تمامی مواد را کف تابه پهن کنید. و برش های عمودی روی آن ایجاد کنید سپس با کفگیر روی آن شیار های باریکی بزنید تا فرم کباب کوبیده به خود بگیرد.
مرحله دهم :
یک مقداری از گوشت را بردارید و با دست کمی آن را بازی دهید تا ترک های آن از بین برود سپس مرغ ها را به سیخ های چوبی بکشید.
مرحله یازدهم :
با فشار دادن شست سعی کنید مانند کباب کوبیده شیار های مناسبی روی کباب ایجاد کنید.
مرحله دوازدهم :
یک قاشق غذا خوری روغن را با کمی از کره را در تابه نسوز دو طرف بریزید و بگذارید تا تابه داغ شود.
مرحله سیزدهم :
حال کوبیده های به سیخ کشیده شده را در تابه قرار بدهید.و حرارت گاز را متوسط کنید تا یک سمت کباب ها کمی سرخ شود و تغییر رنگ دهد.
مرحله چهاردهم :
پس از این که مقدار یک سمت کباب پخت در یک ظرف کمی زعفران را با کره آب شده ترکیب کنید و با کمک یک برس روی مرغ بزنید تا مرغ رنگ و طعم زعفران و کره را به خود جذب کند.چندین بار این کار را تا پخت کامل کوبیده ها در تابه تکرار کنید تا کباب های خوش رنگ و مزه ای داشت باشید.
مرحله نهایی :
شما می توانید این غذای لذیذ و رستورانی را همراه با کوجه و فلفل کبابی و ریحان سرو کنید.
نکات مهم طبخ کباب کوبیده مرغ
شما می توانید 2 حبه سیر رنده شده نیز به مواد کباب اضافه کنید.
برخی افراد از آویشن و تخم گشنیز در تهیه کوبیده مرغ استفاده می کنند.
شما می توانید فقط از سینه مرغ برای تهیه این غذا استفاده کنید.
چرخ کردن پیاز با مرغ سلیقه ای می باشد.
اگر می خواهید کباب را روی ذغال تهیه کنید بهتر است اندکی دنبه به آن اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوبیده مرغ
کوبیده مرغ جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوبیده مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .