طرز تهیه “انار پلو” شیرازی
مواد لازم جهت درست کردن انار پلو
- برنج 2 پیمانه
- مرغ پخته 200 گرم
- انار 2 عدد
- پیاز 1 عددبزرگ
- گشنیز خرد شده 5 الی 6 قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده نصف استکان
- خلال پسته 3 قاشق غذا خوری سرپر
- نمک و فلفل به مقدار لازم
برای انار پلو چه مواد غذایی نیاز داریم ؟
طرز تهیه انار پلو شیرازی غذای شب یلدا
ابتدا نصف سینه مرغ را با زردچوبه ، سیر و پیاز بپزید تا برای درست کردن غذا آماده شود. سپس برنچ را بشویید و بعد از چند ساعت آن را آبکش کنید.
در یک ماهیتابه مقداری روغن میریزیم و و قتی داغ شد پیاز را به همراه انار دون شده و خلال پسته داخل آن میریزیم و با هم تفت میدهیم تا آب میان بافتی انار و پیاز حفظ شود و روغن پسته که عطر شگفت انگیزی دارد به خورد پیاز و انار برود و در حین تفت دادن مقداری از زعفران دم کرده را هم به مواد اضافه میکنیم .
طرز تهیه انار پلو شیرازی
بعد از آن مرغ پخته شده و ریش ریش شده را اضافه میکنیم و هم میزنیم در حین تفت دادن کمی نمک و فلفل را هم اضافه میکنیم . وقتی مواد کاملا تفت گرفتند و بخار آن بالا آمد حرارت را خاموش میکنیم و گشنیز خرد شده را اضافه میکنیم . چون میخواهیم رنگ سبز گشنیز بر اثر حرارت تغییر نکند.
شیوه درست کردن انار پلوی شیرازی
در کف ظرف مورد نظر کمی روغن ، زعفران و آب بریزید .سپس روی کف قابلمه مقداری از برنج آبکش شده بریزید و رویش را صاف کنید و بعد مایع آماده شده از انار و مرغ را روی آن میریزیم و سپس لایه بعد را هم به همین شکل ادامه میدهیم ، مقداری برنج و بعد مایع غذا تا مرحله آخر این لایه ها را ادامه دهید و روی آن مقداری زعفران دم کرده میریزم و در قابلمه را میبندیم و با حرارت خیلی کم اجازه میدهیم تا غذا دم بکشد و جا بیفتد.
در آخر هم با کمی خلال پسته آن را تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد انار پلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
انار پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .