بی بی خانوم :
طرز تهیه خرنوب، جوشانده ای مفید برای مردان
خرنوب از گروه گیاهان دارویی است که میوه آن دارای غلافی خوراکی و شیرین است. این گیاه در ایران کمیاب است و در ایتالیا، اسپانیا و ترکیه فراوان پرورش مییابد. بر اساس طب سنتی خرنوب طبیعت سرد و خشک دارد و فواید مختلفی برای سلامتی و درمان بیماری هایی مانند بیماریهای قلبی عروقی، سرفه، دیابت، ناباروری آقایان و… دارد. در این بخش از آشپزخانه طریقه مصرف خرنوب را توضیح خواهیم داد.
طرز تهیه جوشانده با میوه خرنوب
اگر خرنوب را به شکل میوه استفاده می کنید:
- 7 عدد خرنوب را به طور کامل بشویید.
- خرنوب ها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
- خرنوب های تکه شده را درون یک ظرفی مانند قوری ریخته و به اندازه سه لیوان آب جوش روی آن بریزید.
- درب ظرف را ببندید و اجازه دهید با شعله ملایم به مدت 3 تا 5 دقیقه بجوشد تا به طور کامل عصاره خرنوب به آب پس داده شود.
- بعد از سرد شدن جوشانده آن را صاف کرده وسپس میل کنید.
طرز تهیه جوشانده با پودر خرنوب
پودر خرنوب را به اندازه 2_3 قاشق مربا خوری درون دو لیوان آب جوش بریزید و بگذارید 30 دقیقه بماند تا دم بکشد.
سپس محتویات را از صافی رد کنید و مقداری عسل به آن اضافه کنید و نوش جان نمایید.
نکات مهم
اگر به منظور افزایش اسپرم از جوشانده خرنوب استفاده می کنید، این جوشانده را به مدت یک هفته روزی 2 بار مصرف کنید و پس از یک هفته این ماده معجزه آسا را تا 3 ماه مرتبا هر شب یک وعده و قبل از خواب مصرف کنید تا مشکل شما برطرف شود. لازم است این عمل را به مدت سه هفته تا یک ماه برای دریافت نتیجه مطلوب انجام دهید.
- برای درمان ناباروری معجون عسل و دارچین و خرنوب را یک دوره 1 تا 3 ماهه مصرف کنید.
- اگر از پودر استفاده می کنید، قبل از استفاده آن را الک کنید.
- جوشانده خرنوب تنها به مدت 3 روز ماندگاری دارد پس به اندازه نیاز از آن درست کنید.
- باقیمانده جوشانده خرنوب باید در یخچال نگهداری شود.
- میوه های خرنوب را خوب بشویید چون بیشتر این نوع میوه های دارویی وارداتی هستند.
- می توان از این ماده به عنوان پودر برای درست کردن شیرینی و دسر و دیگر میان وعده ها نیز استفاده کرد.
- خانم های باردار، شیرده، افراد آلرژیک و یا کسانی که از بیماری های خاصی رنج می برند یا از داروهای خاصی مصرف می کنند باید حتما با مشورت پزشک این جوشانده را طبق دستور و در زمان و دوز مناسب استفاده کنند.