بی بی خانوم

روش صحیح پاک کردن ، پخت ، فریز و خشک کردن باقالا سبز

روش صحیح پاک کردن ، پخت ، فریز و خشک کردن باقالا سبز

بی بی خانوم :

آموزش کامل پاک کردن و نگهداری باقلا سبز برای مدت طولانی

باقلا سبز یکی از حبوبات محبوب خانواده های ایرانی است که عطر و طعم بی نظیری دارد و دارای خواص بیشماری می باشد. از باقالی برای پخت غذا های خوشمزه مانند باقالی پلو، باقلا قاتق و… یا از باقالی به عنوان یک میان وعده استفاده می کنند. اگر می خواهید با طریقه پوست کندن باقلا سبز، فریزکردن و خشک کردن و نگهداری آن آشنا شوید با این بخش از بی بی خانوم آشنا شوید.

نکاتی برای خریداری باقلا سبز

قبل از استفاده از باقالی، باید باقالی خریداری کنید که تازه باشد و کیفیت خوبی داشته و دارای خصوصیات زیر باشد:

طریقه صحیح پوست کندن باقلا

پوست کندن باقالا برای برخی از خانم ها مشکل است بنابراین برخی از آنها ترجیح می دهند که باقالی پوست کنده به صورت آماده بخرند اما هیچ چیزی جای باقالی که خودتان خریداری و با رعایت نکات بهداشتی پاک کرده اید، نخواهد گرفت. به جای خریداری باقالی آماده، طریقه جداکردن راحت پوست باقالی را بیابید. برای آسان جدا شدن پوست باقالی روش های گفته شده در این بخش از خانه داری نمناک را به کار برید :

1. ابتدا پوست اول باقالی را جدا کنید و برای جدا کردن پوست دوم باقالی با چاقو باقالی ها را به دو قسمت تقسیم کنید، سپس فشار مختصری وارد کنید تا خیلی راحت ، مغز باقالا بیرون بیاید.

2. برای راحت پوست کندن باقالا می توانید روی آنها کمی نمک بپاشید و پنج دقیقه بعد به راحتی پوست شان را جدا کنید.

روش هایی برای نگهداری باقلا سبز به مدت طولانی

برای نگهداری باقلا سبز به مدت طولانی، می توانید باقلا را خشک یا فریز کنید. طریقه خشک کردن و فریز کردن باقلا سبز را در ادامه توضیح می دهید.

طریقه فریز کردن باقلا سبز

چرا باید قبل از فریزر کردن باقلا کمی آنها بپزیم ؟

جوش دادن باقلا سبز برای حفظ رنگ سبز باقلاها و جلوگیری از تغییر رنگ سبز به قهوه ای مهم است. این کار باعث میشود که بافت باقلا کمی نرم شده و بعد از آب شدن یخ و بعد از پخت کامل سفت نباشد، و طعم و حس تازگی در دهان حس شود.

مدت زمان نگهداری باقلا خام در فریزر

مدت زمان نگهداری باقلا سبز در فریزر 12- 8 ماه و در دمای 18- درجه سانتیگراد است.

 

راه تشخیص سالم بودن باقلا در فریزر چیست ؟

بهترین راه تشخیص باقلا سالم از نوع ناسالم آن، بو کردن آن است.

روش خشک کردن باقلا

باقلا خشک نیز مانند باقلا تازه خواص فراوانی دارد. برای نگهداری باقلا سبز به مدت طولانی می توانید باقلاها را خشک کنید. برای خشک کردن باقلاها و مصرف آنها در زمستان کارهای زیر را انجام دهید :

طریقه دوم خشک کردن باقلا

طریقه سوم خشک کردن باقلا

برای سریع تر خشک شدن باقالی ها :

روش پخت باقالی خشک

برای پختن باقالی گرم که به عنوان میان وعده در زمستان استفاده می شود :

نکته :

طبع باقالی سرد است و مصرف زیاد آن موجب نفخ یا سنگینی معده می شود.