بی بی خانوم

دلیل و نحوه جلوگیری از کپک زدن رب، آبغوره و ترشی در خانه

دلیل و نحوه جلوگیری از کپک زدن رب، آبغوره و ترشی در خانه

بی بی خانوم :

نکاتی که باید در مورد کپک رب ، آبغوره و ترشی بدانید

کپک ها نوعی ضایعه غذایی هستند که بیشتر با رنگ های سفید یا آبی روی انواع مواد خوراکی مانند رب ، ترشی و آبغوره دیده می شوند . کپک ها اگرچه بیماری خطرناکی ایجاد نمی کنند، اما گاهی موجب ضعف سیستم ایمنی بدن می شوند .عاملی که باعث گسترش و افزایش کپک می شود، مقدار بیش از حد رطوبت است ، اما همان طور که شاید خیلی از شما تجربه کرده باشید، نمی توان از شر کپک در محیط خنکی مثل یخچال هم درامان ماند . در این بخش از خانه داری بی بی خانوم با دلایل ایجاد کپک و راه حل جلوگیری از آن بر روی مواد غذایی مانند رب و ترشی و آبغوره آشنا خواهید شد.

 نکاتی درباره دلایل زدن کپک رب گوجه فرنگی و نحوه جلوگیری ازآن

مهم ترین علت های  کپک زدن رب

 

زدن کپک برروی مواد غذایی یکی از مشکلاتی است که اغلب خانم های خانه دار با آن مواجه هستند . یکی از مواد غذایی که همه ما به طور رایج با کپک زدگی آن مواجه می شویم رب گوجه فرنگی است.

آیا می توان رب کپک زده را مصرف کرد

 

آیا کپک آبغوره خطرناک است

نحوه جلوگیری از کپک زدن آبغوره

 

یکی از مواد غذایی که خیلی زود دچار کپک زدگی می گردد آبلیمو وآب غوره است . اگر آبغوره و آبلیمو کپک بزند غیر قابل استفاده می گردد و برای سلامت بدن مضر می باشد.

برای پیشگیری از کپک زدن آبلیمو وآب غوره لازم است نکات مهم زیر را رعایت کنید.

کپک ترشی را چه کنیم؟

خطرات مصرف خیار شور و ترشی کپک زده

 

ترشی یکی دیگر از مواد غذایی است که به سرعت کپک می زند . کپک ترشی از میلیون ها میسلیوم کپک تشکیل شده که برخی از آن ها بی خطر و برخی دیگر بیماری زا هستند . بنابراین بهتر است ترشی های کپک زده را نخورید زیرا شما قادر نخواهید بود کپک های بیماری زا را شناسایی کنید و با خوردن این کپک ها بیمار می شوید . همچنین باید بدانید ترشی حاوی سرکه مایع است که امکان انتشار کپک های بیماری زا در تمام آن وجود دارد .

آیا کپک ها می توانند خطرناک باشند؟

آیا باید مواد غذایی کپک زده را دور بریزیم