بی بی خانوم

خشک کردن آلبالو با فر و چند روش دیگر

خشک کردن آلبالو با فر و چند روش دیگر

بی بی خانوم :

 چگونه آلبالو را در خانه خشک کنیم؟

آلبالو یکی از مفید ترین میوه های تابستانی است که می توانید از آن برای تهیه انواع کیک ها و شیرینی و غذاها و دسرها استفاده کنید. این میوه ترش و خوشمزه طرفداران زیادی دارد، به طوری که بسیاری از افراد با رسیدن فصل آلبالو، آلبالو خشکه، مربا و شربت آلبالو تهیه می کنند تا به مدت طولانی تری از این میوه خوشمزه استفاده کنند. اگر شما نیز در این فصل قصد خشک کردن آلبالو را دارید، این بخش از بی بی خانوم کمکتان می کند.

روش های خشک کردن آلبالو

برای خشک کردن آلبالو می توانید روش های زیر را امتحان کنید.

خشک کردن آلبالو در آفتاب

برای خشک نمودن آلبالو در آفتاب:

برای خشک کردن آلبالو بدون هسته در آفتاب :

خشک کردن آلبالو در فر

برای تهیه آلبالوی خشک در فر:

خشک کردن آلبالو با توستر

برای خشک کردن آلبالو در توستر:

نکات کاربردی جهت تهیه آلبالو خشک خانگی

طرز تهیه آلبالو خشکه  با رب انار

برای تهیه آلبالو خشکه با رب انار:

نکته مهم

صد گرم آلبالو به صورت تازه 68 کالری انرژی دارد اما 100 گرم از آلبالو خشکه 350 کالری انرژی دارد یعنی آلبالو خشکه 5 برابر آلبالو تازه کالری دارد، بنابراین اگر اضافه وزن دارید، آلبالو تازه مصرف کنید.