بی بی خانوم

ادویه ماکارونی با ترکیبی که آشپزها لو نمیدن

ادویه ماکارونی با ترکیبی که آشپزها لو نمیدن

بی بی خانوم :

معرفی ادویه ماکارونی برای خوشمزه شدن این غذا

ماکارونی یکی از پر مصرف ترین غذاها در دنیا می باشد که بسیار خوشمزه  بوده و محبوبیت فراوانی در بین کودکان دارد. در طبخ ماکارونی از ترکیب مواد مختلفی مانند گوشت یا سویا، مرغ، فلفل دلمه و… استفاده می کنند و یا می شود به صورت طبخ کرد . یکی از رموز خوشمزه تر شدن ماکارونی استفاده از ادویه جات در زمان تهیه سس آن می باشد. استفاده از انواع ادویه در این غذا نه تنها می تواند طعم و مزه آن را تحت تأثیر قرار دهد، بلکه با توجه به خواص ادویه ها، می توانند آن را به یک وعده غذایی مفید تبدیل کنند. در این بخش از بی بی خانوم به شما خواهیم گفت برای خوشمزه تر شدن طعم ماکارونی های خود از چه ادویه هایی استفاده نمایید.

کامل ترین ادویه ترکیبی ماکارونی

اگر در تهیه سس ماکارونی خود از گوشت یا مرغ استفاده می کنید، بهتر است جهت خوشمزه تر شدن سس ماکارونی و گرفته شدن بوی زهم گوشت یا مرغ از ادویه های زیر استفاده کنید:

طرز تهیه ادویه ماکارونی در خانه

ادویه های مناسب برای تهیه ماکارونی بدون گوشت

اگر برای تهیه سس ماکارونی از گوشت و مرغ استفاده نمی کنید و از ترکیباتی مانند سویا یا قارچ، هویج و فلفل دلمه ای استفاده می کنید؛ از ادویه های زیر استفاده کنید:

طرز تهیه ادویه ماکارونی بدون گوشت

  1. برای تهیه ادویه ماکارونی گیاهی همه ادویه ها را به صورت پودر در آورید.
  2. بعد از آسیاب نمودن تمام مواد، آن ها را از یک الک ریز رد کنید و همه پودر ها را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط نمایید تا ترکیب یکنواختی ایجاد گردد.
  3. با توجه به ذائقه خود و میزان ماکارونی هر بار در تهیه ماکارونی مقداری از این ادویه ترکیبی را استفاده کنید.

نکات مهم درباره تهیه ادویه ماکارونی

  1. بهتر است ادویه ماکارونی را طوری تهیه نمایید که تا شش ماه پس از تهیه آن مصرف شود.
  2. در شیشه ادویه را پس از هر بار مصرف، محکم ببندید تا عطر آن بیرون نرود.
  3. اگر می خواهید ادویه شما طعم و عطر بهتری به خود بگیرد، به جای پودر دارچین، میخک و… می توانید چوب دارچین، میخک و… را پیش از استفاده به کمک آسیاب تبدیل به پودری لطیف و یکدست نمایید.
  4. اگر ذائقه شما با هر یک از ترکیبات ادویه سازگار نیست، می توانید آن را حذف کرده و ادویه دیگری را جایگزین آن کنید.
  5. برای از بین بردن بوی سویا، می توانید به سس ماکارونی مقداری دارچین و پودر سیر اضافه کنید.
  6. در تهیه ادویه ماکارونی نمک نوشته نشده، شما می توانید پس از تهیه سس ماکارونی آن را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک به آن اضافه کنید.
  7. در انتهای پخت سس ماکارونی به جای گرد لیمو عمانی، می توانید آب یک لیمو ترش کوچک را به سس خود اضافه کنید.
  8. بهترین زمان استفاده از ادویه در ماکارونی، اواخر تفت دادن گوشت، مرغ یا سبزیجات آن است زیرا تفت دادن باعث می شود رایحه خوش ادویه به مشام برسد.
  9. استفاده بیش از حد از ادویه ماکارونی، سبب عوض شدن طعم گوشت و سایر ترکیبات ماکارونی و تیره شدن رنگ سس ماکارونی شما می شود.
  10. زیاد تفت دادن ادویه ها اغلب باعث تلخ شدن آن ها می شود.
  11. گوشت و ادویه ها را با شعله کم تفت دهید.
  12. به جای استفاده از پودر سیر و پیاز، می توانید از پیاز خرد شده و سیر رنده شده استفاده کنید.